11.2.2015

Työmiehiä


Tällä kertaa vuorossa vähän erilaisia kuvia, mitä normaalisti on ehkä täällä blogissani totuttu näkemään. Minulla oli tammikuun lopussa miljöökuvauksen näyttötilaisuus koulussani VVI:llä ja sitä näyttöportfoliota varten teinkin paljon uusia ja erilaisia kuvia. Tulette näkemään niitä luultavasti tässä pikku hiljaa täällä blogin puolella :) Näyttö meni kuin menikin läpi moitteetta ja nyt minulla on 2/3 valokuvaajan ammattitutkintoa suoritettu! Keväällä, kun saan toivottavasti loppuportfoliosta hyväksytyt arvosanat, olen virallisesti ammattitutkinnon suorittanut valokuvaaja :)

Mutta mitä näihin kuviin tulee, minulla oli siis tarkoituksena ottaa lavastettu ja rakennettu ryhmäpotretti sisämiljöössä. Pyysin poikaystävää kavereineen minulle malliksi ja käytiin lainaamassa Eräjärven teatterilta teemaan sopivaa vaatetusta (Kiitos paljon avusta Eräjärven teatterin väki!). Sitten yksi iltapäivä mentiin tuollaiseen vanhaan kellariin, joka mielestäni ajoi hyvin asiansa kuviteltuna vanhan tehtaan miljöönä. Asettelin lamput paikoilleen, sudittiin vähän likaa poikien naamoihin ja saatiin pojat viritettyä hyvään vanhaan 40-luvun työmiestunnelmaan. Sitten vain alettiin hommiin ja aika onnistunut lopputulos saatiinkin saavutettua, vai mitä? :)


2 kommenttia:

 1. tykkään! Millasia valoja käytit? Entä optiikkaa?


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiia! Kiitokset kommentista :) Mulla oli noissa kaks Elinchromen lamppua mukana, toisessa iso soft box ja toisessa keskikokoinen neliö hunajakenno. Kolmannen kuvan ainut valonlähde on tuo kuvassa näkyvä hehkulamppu :) Ja objektiivina Canonin 28-105mm, runkona mulla on Canonin 5D Mark II.

   Poista