14.1.2015

P ♥ J


Onnellisia ja rakastuneita ihmisiä, keitä muita olisikaan mukavampi kuvata kuin heitä? Otettiin syksyllä kihlajaiskuvia kotiseudullani Rautalammilla ja hykertelin näiden kuvien jälkeen paljon. Ihanaa rakkautta, riemua ja onnea. Lämpimiä katseita ja kosketuksia - kauneinta ikinä.

4 kommenttia:

 1. eikä miten ihania ♥ niin paljo tunnetta :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia. Saanen kysyä missä opiskelet? Kiinnostas nimittäin itseäkin väliaikaiseksi b-vaihtoehdoksi joku valokuvaushomma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Eveliina ja kiitos kommentistasi! :) Opiskelen siis täällä Tampereella VVI:llä eli kyseessä on oppisopimuskoulutus. Olen siis töissä Valokuvaamo Raimo J. Niemellä ja käyn kurssipäivillä tuolla VVI:llä noin kolme kertaa vuodessa kolmen päivän ajan, ei paljon varsinaista koulua ole siis :D Olen käynyt perustutkinnon aiemmin Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa ja nyt käyn siis valokuvaajan ammattitutkintoa ja kohta pitäisikin jo olla valmistuminen lähellä :)

   Lisätietoja tuosta oppisopimuskoulutuksesta ja oppilaitoksesta löytyy VVI:n sivuilta www.vvi.fi ja muuten valokuvaajan ammatista ja koulutuksesta löytyy aika hyvin osoitteesta www.valokuvaajaksi.fi.

   Kaunista kevättä sinulle! :)

   Poista