19.6.2013

Yo Ella 2013


Tässä tämän vuoden ensimmäiset yo-kuvat, mallina aina mahtava ja muutamista kuvauksista jo tuttu, ihana Ella! Kuvaukset olivat hauskat ja löydettiin paljon kivoja kuvauspaikkoja. Kuvista löytyi paljon helmiä ja tässä onkin vain pieni osa niistä, jotka olivat mielestäni hyviä!

Ja jos jollain on vielä valmistujaiskuvat ottamatta, ei muuta kuin sähköpostia osoitteeseen anni.minkkinen [at] yahoo.com ja lähdetään kuvailemaan!

4 kommenttia:

 1. ihania kuvia! varsinkin toi viimenen siltakuva on älyttömän kiva :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Sulla on tosi upeita kuvia! :) Kyselisin että mitä kameraa ja objektiiveja käytät? :) Haluaisin panostaa parempaan kameraan niin otan vinkkejä vastaan! Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minna! Minulla on tällä hetkellä runkona Canonin EOS 5D Mark II ja objektiiveina 50mm f 1.8 sekä peruszoomi 24-105mm, mutta eniten käytän tuota kiinteää 50mm putkea :). Blogin studiokuvat on kuvattu työpaikkani Nikonin D3 kameralla ja blogin alkupään kuvat tämän vuoden alkuun vanhalla rakkaallani, Canonin 400D:llä.

   En ole kovin tekniikkahifistelijä ja en oikein tiedä eri kameroista ja tekniikasta ylipäätäänkään hirveästi :D Mielestäni kamera ei ole se joka on hyvien kuvien takana, vaan kuvaaja. Hyvä kuvaaja voi saada hienoja kuvia otettua ihan millä kameralla tahansa. Tietysti hyvällä kameralla mahdollisuudet ovat laajemmat ja onnistuminen ehkä helpompaa!

   Tsemppiä kameran ostoon ja kuvailuun :) Ihanaa kesää ja kiitos kommentistasi sekä kiinnostuksesta kuviani kohtaan! :)

   Poista