29.5.2012

Nokia NewsMorjensta! Onpas ollut kiireistä taas tämä elämä. Olen ollut nyt toukokuun alusta asti työssäoppimassa lehtikuvausta Nokian Uutisissa ja nyt tämän viikon torstaina tuo harjoittelupätkä loppuu. Perjantaina onkin sitten valmistujaiset koululla ja sitten tämä valokuvaus on oikeasti ammattini, hurjaa.

Tuo neljän viikon harjoittelupätkä on mennyt tosi nopeasti ja päivät ovat olleet mukavia. Nokian Uutiset on kiva paikallislehti ja olen päässyt kuvaamaan moniin erilaisiin paikkoihin. Näissä kuvissa aiheina ovat katukoris, siirtolapuutarhat, ravintolapäivä ja kesäteatterin hevosnäyttelijät. Lehdellä ei ole omaa valokuvaajaa, joten töitä minulle on riittänyt mainiosti!

 Lehtikuvaus on ihan mielenkiintoista ja hyvä kun sain siihen tällaisen mukavan ja rennon otteen Nokialla, tietenkin koulussa järjestettyjä lehtikuvaus- journalistiprojekteja unohtamatta. Tulevaisuus saa näyttää tuleeko lehtikuvaus enemmänkin osaksi työuraani, haluaisin kyllä tehdä monipuolisesti vähän kaikkea valokuvauksen saralla!


PS. Meidän luokkalaisilla on valokuvanäyttely Pietarin reissusta esillä Kuopiossa kauppakeskus Minnassa. Käykää katsomassa jos liikutte siellä suunnassa, minultakin on siellä yksi kuva esillä!

PPS. Valmistuvat!! Jos sinulla ei ole vielä valmistujaiskuvan ottajaa tiedossa, laitahan minulle sähköpostia osoitteeseen anni.minkkinen [at] yahoo.com!! Otan kuvia mielelläni ja vaikka jäätelöpalkalla :)

 Kuvissa viime vuoden ylioppilaat Nina ja Maiju

4 kommenttia:

 1. Alimman kuvan oikeanpuoleinen malli on vaan retarded, mutta Anni on hyvä kuvaaja.

  Aivan ihana tuo setä ja täti -kuva kun täti kurkkii ikkunasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju taas :) Ja retardijutuille höpsistä!

   Poista
 2. Vau mitä kuvia täältä löytyykään :)!

  VastaaPoista