30.4.2012

ST. PETERSBURG


Tässä nyt viimein näitä reilun kuukauden takaisia kuvia Pietarin matkalta. Oltiin siellä koulun kanssa kuvausmatkalla neljä päivää maaliskuun loppupuolella. Pietari oli mielestäni aika kolkko, kylmä ja ränsistynyt kaupunki, ainakin näin talvella. Arkkitehtuuri oli kyllä kaunista, mutta rakennukset olivat osittain aika huonossa kunnossa. Ehkä Pietari olisi viihtyisämpi kesällä?

Innostuin pinnoista, pienistä yksityiskohdista ja ihmisten salakuvaamisesta kaduilla. Alunperin minulla oli tarkoituksena kysyä ihmisiä kuviin, mutta sain vain yhdeltä ihmiseltä luvan ottaa kuvia, kaikki muut kieltäytyivät. Pietarilaiset eivät puhuneet englantia kovin mielellään, joten kommunikointi oli hankalaa. Onneksi olin oppinut pari lausetta venäjää ennen matkaa. Reissu oli kuitenkin onnistunut ja hauska, vaikka en saanut otettua montaa omasta mielestäni hyvää kuvaa. Tässä nyt kuitenkin aikamoinen nippu näitä räpsyjä katseltavaksi :)Meidän luokkalaisilta on tulossa valokuvanäyttely näistä Pietarin kuvista Kuopioon kauppakeskus Minnaan. En oikein tiedä milloin se pidetään, mutta kuvat on jo teossa ja kai ne pian laitetaan esille asti myös. Eli jos Kuopiossa pyöritte, kannattaa käydä Minnassa :)

Loppukevennykseksi vielä muutama kuva minusta! Hyppyjä Eremitaasin pihalla, kuvailua ihanalla filmilomollani ja fiilistelyä kahvilassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti