20.2.2012

Mime


Siskoni Jenni oli penkkareissaan pukeutunut miimikoksi ja päivän päätteeksi kuvailin häntä noissa kostyymeissa. Kasvomaalit olivat jo vähän nuhjaantuneet, mutta mielestäni siitä tuli sellainen kiva "miimikko työpäivän jälkeen" -fiilis. Myöhemmin tuli vasta mieleen, miten hienoja kuvia olisi tullut tuon maskin pois pesemisestä! 

No mutta hienoja kuvia tuli kyllä kuitenkin. Olen alkanut hyödyntää veljeni huoneen valkoisia seiniä ja valkoista kattoa pienenä kotistudiona. Näissä kuvauksissa olimme lähes täysin pimeässä huoneessa ja heijastin valon lisäsalamalla katon kautta. Kohteen tarkentaminen oli hiukan haastavaa, koska oli siis ihan pimeää ennen salamanlaukaisua, mutta on nuo nyt aika tarkkoja kuitenkin!

 
Aa, Jenni on mahtava! Olenkin kuvannut Jenppaa eniten kaikista ihmisistä ja tuntuu että aina kuvat onnistuu! Ajatellaan varmaan niin samalla lailla, että heti tiedetään millaista kuvaa haen. On se kiva kun on pikkusisko, joka on niin kuvauksellinen :)

4 kommenttia:

 1. Ihania poseerauksiakin Jennillä ja hyviä kuvia :> Oispa mullakin joku pitkähermoinen malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo Jenni on kyllä hyvä, aikalailla mukisematta se on mun mieliks juossu vähissä vaatteissa pakkasella, makoillu alasti jäkälillä ja antaa mun maalata sen naaman vaikka oranssiks jos haluun :)

   Poista
 2. Hei!
  Kaverilla olis tarkotus olla tänä vuonna penkkareissa kans miimikko, ja mietti tossa, että mistähän sun siskos on löytäny noi valkoset hanskat, ku etsinnässä olis tuollaiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Jenni osti noi hanskat Kuopiosta Käherrystarvike-nimisestä kaupasta, joka myy kaikkia naamiaisjuttuja. Varmaan Punanaamiosta ja muista naamiaistarvikeliikkeistä löytyy noita hanskoja myös :)

   Poista