10.12.2015

Rajalliset

Onpa päässyt vierähtämään tovi siitä, kun viimeksi olen tänne kuvia käynyt postailemassa! Kuvia on kuitenkin tullut hiljaisuudesta huolimatta räpsittyä aika paljon, yritän nyt aktivoitua täällä taas paremmin :) Kirjoitan tällä hetkellä myös toista blogia Lilyssä. Siellä olen minä itse päässyt kameran eteen poseeramaan ja höpöttelen kirppiksistä, tyylistä ja kaikenlaisesta kepeästä. Käykää ihmeessä kurkkaamassa, jos kiinnostuitte!

 

Palataan sitten aiheeseen, eli näihin tämän postauksen kuviin! Minua pyydettiin kotopuoleen kuvauskeikalle ja kutsun esitti lauluyhtye Rajalliset. Otettiin porukalle uudet promokuvat joulukiertueen julisteita ja muuta edustusta varten. Kuvailtiin Rautalammilla, Kerkonkosken myllyn ympäristössä, joka oli aivan ihana kuvauspaikka! Hieman jo marraskuun kylmyys yritti meitä pelotella, mutta urheasti suoriuduimme kaikki kuvauskeikasta palelevista sormista ja varpaista huolimatta :) 

Jos satut olemaan nyt joulun aikaan Sisä-Savon seutuvilla, niin suosittelen kyllä vahvasti menemään Rajallisten keikalle! Täältä löytyy hiukan lisätietoa konserteista :)  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti