10.10.2013

Karvatassuja

Minulle on sattunut kertymään viime aikoina muutamia suloisia eläinkuvia arkistooni, joten ajattelin esitellä niitä hieman :) Ensimmäiseksi pari kuvaa rakkaasta kissastani Nellistä, joka on tietenkin maailman paras kissa!

Kissoilla jatketaan, tässä kollaasissa entisen kämppikseni suloiset kissanpennut Puuhka ja Pitsi :) Oli kiva asustella näiden pikkuisten kanssa vähän aikaa, nyt pennut ovat jo varmasti paljon isompia kuin näissä kuvissa.

Sitten vaihdetaankin koiruuksiin! Näissä kuvissa meille poseeraa kaverini shetlanninlammaskoira Väinö :) Niin suloinen tapaus, ihanat nappisilmät ja komea turkki!

Viimeisenä minun rakas suomenpystykorvani, ihana Pirre. Minun tulee tätä koirakaveria aina kova ikävä Pirren asuessa isäni luona maalla monen sadan kilometrin päässä Tampereelta. Onneksi pääsen parin päivän päästä taas halimaan tuota turrikkaa :)4 kommenttia:

 1. Nää on tosi ihania kuvia, jäin katselemaan pitkäksi aikaa. Tuli noista viimeisistä mieleen jo edesmennyt Pörri joka oli myös suomenpystykorva :´).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tykkäsit! Suomenpystykorvat on ihania otuksia, sympaattisia jääräpäitä :)

   Poista
 2. Oi ihania <3 omista karvakorvista olis ihana saada hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Eläimien kuvaaminen on kyllä välillä vähän haastavaa, mutta kun käyttää aikaa eläimen seuraamiseen kameran kanssa niin alkaa hyviä kuvia tulla ;)

   Poista