25.12.2012

You must be loving your life in the rain


Tässä kuvia viimeisimmältä Englannin reissultani! Majapaikkamme oli taas aina yhtä ihana Brighton, vaikka näistä kuvista vain kolme ensimmäistä on otettu sieltä. Muut kuvat ovat hauskasta pikkukylästä, nimeltä Lewes ja yksi kuva Lontoosta (varmaan tunnistatte mikä :D). Lewes oli ihana perienglantilainen pikkukylä vihreine nummineen ja tiilikattoisine taloineen. Siellä oli myös pieni valokuvastudio! Pitäisikö hakea sinne töihin... Lontoossa en ehtinyt paljoa kuvaamaan, sillä (yllätysyllätys) satoi koko päivän kun olimme siellä.

Reissu oli taas ihana ja tuntuu, etten vieläkään saanut tarpeekseni tuosta paikasta. Pakko päästä uudestaan Britteihin! Jospa joskus tulevaisuudessa vähän pidemmäksikin aikaa. Alla vielä kuva ihanista kavereistani, reissukaveristani Annista ja majoittaja/matkaopas-Idasta, sekä minusta Brighton Pierin edessä olevan puhelinkopin luota. 
 

P.S. Tajusin muuten eilen jouluaattona (hyvää joulua kaikki btw! :D) Lumiukkoa katsellessani, että nehän lentävät siinä Brightonin yli! Ja sen pojan lahjassa luki jotain "Jack, Brighton". Piti sitten tarkistaa ja Wikipediahan kertoo näin: 

"They fly over the boy's town, over houses and large public buildings before flying past the Royal Pavilion in Brighton and West Pier and then out into the ocean."


:----)

4 kommenttia:

 1. Ei voi kun ihailla näitäkin kuvia :) Kumpa joskus osaisin kuvata yhtä hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja tervetuloa blogini lukijaksi :---)

   Poista
 2. oijoi, miten nättejä kuvia! haluan englantiin!

  VastaaPoista