8.11.2012

Brighton calling!

En malta odottaa, että saan taas oikeita fish&chipsejä ja bongailen punaisia busseja, sillä huomenna sitä ollaan taas Briteissä reilun puolen vuoden tauon jälkeen! Ja näin juuri ennen reissua, onkin hyvä laittaa viime kerran kuvia hiukan näytille. Näyttötyöni Isossa-Britanniassa olettekin jo nähneet. 

Tällä kertaa lähdemme reissuun parhaan kaverini kanssa ja tulemme jo keskiviikkona takaisin. Ja määränpäänä on siis taas Idan kotikolo Brightonissa. Lontoossakin tulemme pyörimään myös hiukan. Viimeksi olin siskoni kanssa reissussa viikon verran ja kuvasin ihan hulluna. Varmaan sen yltiömääräisen kuvamäärän takia en ole jaksanut alkaa käymään niitä kunnolla läpi vieläkään! Tällä kertaa otan ehkä vähän iisimmin ja toivon, että saisin kuvia esille hiukan nopeammin... Tässä nyt kuitenkin jotain fiilistelykuvia viime reissulta, seuraavia odotellessa!


Matkaoppaamme ja reissuemäntämme, Ihana Ida, kohta nähdään! Ja alla vielä kaksi kuvaa Jennistä Brightonin rannalla hylkeilemässä :)

 
Ja sitten vielä minä hengailemassa mun lempparimaisemissa. Vihreät nummet ja kalkkikalliot merenrannassa ovat olleet aina mielenmaisemaani. Olin niin onnellinen kun pääsin viime kerralla sinne ihastelemaan ja olisinkin voinut istua tuolla vain monta tuntia. Toivottavasti ehdimme tälläkin reissulla käymään englantilaisella maaseudulla, siellä on niiiiin ihanaa!

 
Näiden kuvien myötä hyvää matkaa minulle ja bye bye ja see you later teille!

12 kommenttia:

 1. Voi, Englanti ja Britannia ylipäänsä sijottuu kyllä TOP Places in the world -listalle :).

  Hyviä kuvia, ei tule ollenkaan sellaista nää-on-niin-nähty -fiilistä, kuten vastaavista usein tulee :).

  VastaaPoista
 2. Ihanaaaa kun tuutte, en jaksa odottaa :--) Onko jo kameran akut ladattuna ja laukut pakattuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida kun saatiin tulla kylään, oli ihan huippua! Nähdään pian <3

   Poista
 3. oooo miten ihanan näköstä! kauniita kuvia :-)

  VastaaPoista
 4. Wau mitä kuvia, oot tosi taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos todella paljon! :>

   Poista
  2. Pakko vielä kysyä, kuvaatko yleensä täysmanuaalilla? :)

   Poista
  3. No se vähän vaihtelee kuvausoloista ja tilanteesta riippuen. Esim. studiossa kuvaan aina täysmanuaalilla, mutta sitten joskus ulkona vaihtelevassa valossa säädän vain aukkoa AV:ssa tilanteen mukaan. Ja sitten taas välillä oon vaan niin laiska, että pistän vaan P:n päälle ja annan kameran miettiä aukon ja suljinajan ja ite keskityn vaan rajaamiseen ja sommitteluun yms :)

   Poista
 5. Vau, upeita kuvia!

  karoliinannn.blogspot.fi

  VastaaPoista