17.9.2012

PMMP & Dream Brother / 12.7.12 / Morton / Rautalampi

 
Tässä kuvia jo muutaman kuukauden takaa, kun PMMP tuli kotikylääni Rautalammille keikalle. Lämppäämässä oli rautalampilaistaustainen Dream Brother. Laitoin kuvat tuollaisina pieninä, koska niitä on niin paljon ja iso kuvakoko tuolla kuvanlaadulla hmm... 

Ennen tykkäsin keikoilla kuvaamisesta todella paljon, mutta jotenkin nykyään petyn joka kerta lopputulokseen. Näitäkään kuvia ei huvittanut alkaa muokkaamaan aiemmin, koska tuntui ettei niistä ole mihinkään. Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja koitin etsiä joitain helmiä tuolta illalta ja olenkin ihan tyytyväinen näihin kuviin, mutta kun ne voisivat olla aina parempia

Ehkä ennen keskityin niin tarkasti kuvaamiseen keikoilla, nykyään haluan vain fiilistellä ja nauttia livemusiikista. Rakastan keikoilla käymistä ja minulla onkin paljon keikkakuvia varastossa. Ehkä niistä sadoista vielä löytyy muutamia julkaistavaksi asti.

Mitä olette mieltä?2 kommenttia:

 1. Kunnon vehkeet auttaa aikas tuhdisti pimeissä/ hämärissä "klubikeikoissa"

  Aikas lähellä on kuvat toisiaan näissä kuvapareissa / ryhmissä. Syövät toisiaan tehokkaasti. Esimerkiksi viimeisessä kuvakollaasissa on kolme kertaa lähes sama kuva.

  Lopullinen vinkki olisi, että rohkeasti vaan lähemmäs kuvattavia. Eikä kannata säikähtää raetta / kohinaa. Mustavalkoiseksi vaan, reilusti korostaa valoja -> kontrasti myös taustaan ja sitä kautta saada kuviin potkua.

  T: Jani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jani pitkästä aikaa! Ihan tulee koulu taas mieleen :´) Kiitsa vinkeistä!

   Poista