6.2.2012

Ihana Ella

 Tammikuun toisena viikonloppuna minulle tulivat kylään siskoni sekä ihana ystävämme Ella. Perjantaina pidimme photoshootingit työpaikkani Valokuvaamo Raimo J. Niemen studiossa. Tarkoituksena oli ottaa vähän sellaisia mallikuvia Ellasta, joka voi sitten kokeilla käyttää näitä kuvia työnhakuun tulevalla malliurallaan. On nimittäin kyseessä niin upea tyttö, että olen ihan varma Ellan malliurasta! Ainakin minun vakiomallikseni hänet otan!

Niin kaunis ja upea Ella!! Kuvaukset olivat ihan mahtavat, vaikka ne kestivätkin monta tuntia ja minulla oli sitä ennen jo takana 8 tunnin työpäivä. Mutta aina on niin kiva päästä kuvailemaan kunnon välineillä eli työpaikan Nikon D3-kameralla ja studiovaloilla. Ruutuja tuli joku 600 ja niiden karsimisessa ja parhaiden muokkailussa meni aikaa enemmän kuin ajattelin! Oli nimittäin niin paljon hyvää matskua, että oli hankala päättää mitkä työstää loppuun :). Käytän näitä kuvia myös työssäoppimiseni henkilökuvauksen näyttötyönä. 

Viime viikolla tuo neljä kuukautta kestänyt työssäoppiminen sitten loppuikin ja koulu jatkuu taas. Onneksi ei ole enää paljoa opiskelua jäljellä ja pian olen oikeasti valokuvaaja, hurjaa.

2 kommenttia:

  1. ääää ihania Anni! Mä en haluu enää näyttää näytössä mun omia kuvia :DD sniif

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsönpöpsön, hyviä kuvia oot varmasti ottanu! :)

      Poista