14.1.2012

ÄitiSyksyllä tein kouluun dokumenttiprojekti filmille-kurssia varten pienimuotoisen kuvasarjan äidistäni. Nämä kuvat on kuvattu koulun vanhalla filmi-Olympuksella ja kiinteällä 50mm objektiivilla , filmi oli muistaakseni 35mm, ISO400. Negat on skannattu digitaalisiksi ja roskat yms. poistettu photarilla.

Filmikuvaaminen on todella tunnelmallista. Kuvalaatu on niin erilainen kuin digi. Ja kuvaamista joutuu oikeasti miettimään, ei voi vain räpsiä menemään. Minulla oli vielä tuosta filkasta valotusmittari rikki, joten jouduin itse mittaamaan ja arvioimaan valon yms. Pieni haastavuus on aina plussaa, saa koetella itseään!

Kuviin sain mielestäni mukavan 'äitimäisen' tunnelman. Äippä ei hirveän usein ole suostunut minulle malliksi, joten oli kiva nyt kerrankin kuvata häntä. Mun äiti on tietenkin paras ja ihanin mamma kaikesta huolimatta!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia, tuntuu että jotenkin näkee suoraan teidän äitin luonteeseen :-D Ehkä se johtuu elämän jättämistä juonteista hänen kasvoillaan jotka oot saanut tarkasti ikuistettua. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkään noista kuvista paljon :)

   Poista
 2. Älyttömän ihana postaus! ♥ Voi että oot hyvä kuvaamaan!

  http://onoffopenclose.blogspot.com/

  VastaaPoista