28.12.2011

Hello there


Minä olen Anni ja tykkään katsella maailmaa kameran kautta. Olen pienestä asti viihtynyt tarkkailijana ja kamera tuo minulle turvaa. Haluan toisaalta aina nähdä asiat kauniina, mutta etsin virheitä ja epäkohtia jatkuvasti. Mietin liikaa omituisia asioita ja en saa mitään aikaiseksi. Nyt yritän avata teille oven itsestäni valokuvauksen avulla. 

Tässä alhaalla omakuva minusta. Selkäni on aina vaivannut minua ja olen muodostamassa siitä itselleni pakkomielteen. Olen kuin häntää jahtaava koira. En ikinä voi nähdä omaa selkääni ja hädin tuskin pystyn koskemaan sitä. Miten joku asia joka on olennainen osa minua, on kuitenkin niin vieras minulle? Kuvaa tutkiskellessani huomasin luomia ja muita muotoja, mistä en ollut koskaan tiennyt, vaikka ne ovat olleet minussa aina. Jos pystyisin, irtautuisin ruumiistani, tutkistelisin selkääni ja koskettelisin ihoani. Olen kateellinen niille jotka ovat saaneet tehdä niin selälleni.


Tuo kuva oli osa koulutyötäni, valokuvailmaisun kuvasarjaa tältä syksyltä. Se on otettu itselaukaisimella isäni luona vanhassa verstaassa yhden hehkulampun ja ikkunan valossa. En tiedä, minä jään edelleen katselemaan tuota kuvaa ihmeissäni enkä usko olevani siinä oikeasti. En tunne selkääni, se on minulle vieras asia.

No niin, pakollinen taidehöpinä on nyt alta pois ja jatkossa laitan vain kuvia ja kevyttä kommenttia kuvista! Eli tervetuloa seuraamaan, katsotaan minkälainen tarina tästä muodostuu!

2 kommenttia:

 1. Vähä kivoja kuvia sulla täällä ! Tää kuva tässä postauksessa varsinkin (: ite tykkään myös tosi paljon kuvailla ja kiinnostais aika paljon myös ton valokuvaus ala lukion jälkeen :-----------)
  http://hello--fascination.blogspot.com/
  sait muuten uuden lukijan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Itse aloin lukion jälkeen opiskelemaan valokuvausta Pohjois-Savossa Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa :)

   Poista